fredag 18. mai 2012

Marits potetsalat

Her er oppskriften på en sunnere, magrere og kjempegod potetsalat!
17. mai-middag med Marits potetsalat, ovnsbakte grønnsaker, frisk salat, 
brokkoli, chilidressing og kylling&kalkunpølse med ost og paprika


4-5 porsjoner
Ingredienser:
4 middelsstore poteter
1/2 beger mager kesam
5 skiver sylteagurk
1/2 rødt eple
1/2 rødløk
1 vårløk
1-2 ts sitronsaft
Masse frisk gressløk
Bittelitt sukrin/sukker, fingersalt og pepper

Fremgangsmåte:
Skrubb/skrell og kok potetene.
(Bruker du nypoteter eller andre poteter med tynt og fint skall er det ikke nødvendig å skrelle dem.)
Avkjøl og sett dem i kjøleskap.
Kutt sylteagurk, rødløk og vårløk i små biter, 
og bland det sammen med mager kesam.
Klipp/hakk frisk gressløk i små biter, 
og ha det i kesamblandingen.
Smak til med sitron og krydder.
La blandingen stå i kjøleskap.
Når potetene er avkjølt kutter du dem i biter, 
og har de i sammen med resten av blandingen.
Rett før servering kutter du eplet i små biter og rører det godt inn i potetsalaten.


Selvkomponert oppskrift

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar