Jeg har prøvd ut flere typer hjemmelagde guacamoler, men aldri blitt helt fornøyd,
fram til jeg oppdaget denne:
fram til jeg oppdaget denne:
Liten porsjon
Ingredienser:
1 moden avocado
1 fedd hvitløk
2 ss mager kesam
1 ts sitronsaft
1/2 ts ketchup(uten sukker)
1/3 ts chilipulver
1/2 ts paprikapulver
Litt salt og pepper
Fremgangsmåte:
Press hvitløk med hvitløkspresse.
Kjør sammen hvitløk og avocado med stavmikser.
Tilsett mager kesam, sitronsaft og ketchup.
Smak til med krydder.
Tips:
Legg avocadosteinen oppi ferdiglagd guacamole dersom den skal stå litt før servering,
da den unngår å bli misfarget.
da den unngår å bli misfarget.
Bør stå kaldt.
Oppskrift hentet fra stinemalvik.blogg.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar