tirsdag 15. mai 2012

Eggehviteomelett

Enkelt, kjapt og utrolig smaksrikt!
Eggehviteomelett med vårløk, sjampingjong, paprika og kalkunfilet på en seng av ruccola

Ingredienser:
2 eggehviter
1 ss vann
En liten neve friske urter, gressløk, basilikum, oregano
Litt nykvernet pepper og fingersalt
3 skiver naturell eller røkt kalkunfilet (skinke)
1 sjampingjong
1/4 snacks-paprika
3 vårløk
2 never ruccola

Fremgangsmåte:
Pisk sammen eggehviter, vann, friske urter, salt og pepper.
Pisk til det begynner å bli litt stivt.
Hell blandingen oppi en middels varm panne med olje i.
Kutt grønnsakene i små biter, og kalkunfileten i strimler.
La omeletten bli litt stiv før du legger på fyll.
Legg på en 1/2 sjampingjong, litt paprika og kalkunfileten på den ene siden av omeletten.
La det ligge litt før du tar den siden uten fyll og legger over fyllet.
Legg omeletten oppå en seng av ruccola.
Fres resten av paprikaen, sjampingjongen og vårløken i den varme panna, og ha det over omeleletten. Krydder det hele med nykvernet pepper.

Selvkomponert oppskrift

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar