søndag 13. mai 2012

Magert kyllingpålegg

Dette kyllingpålegget er proteinrikt, magert og superenkelt å lage til!
Magert kyllingpålegg med snacks-paprika på knekkebrød

Liten porsjon
Ingredienser:
1 liten kyllingfilet(+krydder: provance, paprika og pepper)
2-3 ss mager kesam
Krydder(det som står øverst er det brukt mest av): 
Persille
Karri
Paprikapulver
Basilikum
Hvitløkspulver
Pepper 
 Safran/gurkemeie
Chilipulver

Fremgangsmåte:
Krydder kyllingen og grill i stekeovn, ca 10-15 min.
Avkjøl og sett kaldt.
Kald kylling finhakkes.
Bland kylling, mager kesam og krydder.
Smak deg frem.
Oppbevares kaldt.


Selvkomponert oppskrift

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar