søndag 10. februar 2013

Mørk og mild sjokolade

Lyst på en sjokolade proppet med sunne næringsstoffer?
- Se her!
Deilige sjokoladekuler

Variant 1
Ingredienser:
100g kakaomasse
50g kakaosmør
1 ts vaniljepulver
45g lucumapulver
25g siktet sukrinmelis
30g FOS

Variant 2
Ingredienser:
100g kakaomasse
50g kakaosmør
1 ts vaniljepulver
40g cashewnøttsmør
50g søtningsMIX

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad.
Rør inn resten av ingrediensene.
Fordel sjokoladerøren i silikonformer
eller kle en avlang boks med bakepapir, 
og hell i røren.
Settes i kjøleskap.
Når sjokoladen er stivnet tas sjokoladen ut av silikonformene
eller knekkes opp i biter.
Oppbevares i kjøleskap.

Variant 1 er selvkomponert
Variant 2 er hentet fra økosjokolade.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar